PSV-directeur Brands reageert op komst Lozano

PSV bevestigde zojuist de komst van Hirving Lozano, die voor zes jaar gaat tekenen bij de Eindhovenaren. Technisch directeur Marcel Brands is enorm blij dat het eindelijk rond is gekomen met de international en zijn werkgever Pachuca.

"Ik ben blij dat het uiteindelijk gelukt is. We zijn meer dan zes maanden met deze transfer bezig geweest en enige creativiteit was nodig om de transfer uiteindelijk te laten slagen", vertelt Brands op de clubwebsite.

Na Carlos Salcido, Francisco ‘Maza’ Rodriguez, Andrés Guardado en Héctor Moreno is Lozano de vijfde Mexicaan in PSV-dienst. Hij staat inmiddels op vijftien interlands (twee doelpunten).


Reageren

5 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


 • MVKgrunn +195 19 Jun 2017 om 20:37
  Benieuwd wat die enige creativiteit was. Zijn ze maar een deel in bezit van de transferrechten? Of was hij toch minder duur dan voorheen werd gesuggereerd? Het lijkt me niet dat PSV de eerdergenoemde bedragen zelf heeft betaald.
 • Bennos52 +195 19 Jun 2017 om 20:45
  Prima prestatie van Brands. Kan Van Geel een voorbeeld aan nemen.
 • MVKgrunn +195 19 Jun 2017 om 20:52
  Prima prestatie van Brands. Kan Van Geel een voorbeeld aan nemen.

  PSV staat er natuurlijk financieel wel iets beter voor dan Feyenoord. En doet van Geel het dan zo slecht bij Feyenoord? Zijn toch mede dankzij hem en zijn aankopen landskampioen geworden.
 • Bennos52 +195 19 Jun 2017 om 21:04
  PSV staat er natuurlijk financieel wel iets beter voor dan Feyenoord. En doet van Geel het dan zo slecht bij Feyenoord? Zijn toch mede dankzij hem en ...

  Vorig jaar idd goed geboerd met Jorgensen en jaar ervoor met Kuyt. Maar om nu de credits van het kampioenschap aan Van Geel te geven gaat me wat ver. Nu Karsdorp verkopen voor maar 12m en daarvoor Van Rhijn te halen ....? Kan Gio beter Bart Nieuwkoop laten staan. En dat heeft voor mij niets te maken met het feit dat Van Rhijn een Ajax opleiding heeft. Dat soort sentimenten tellen voor mij niet.
 • MVKgrunn +195 19 Jun 2017 om 21:20
  Vorig jaar idd goed geboerd met Jorgensen en jaar ervoor met Kuyt. Maar om nu de credits van het kampioenschap aan Van Geel te geven gaat me wat ver. ...

  Ow maar ik geef hem ook niet alle credits toch? Ik zeg dat ze mede dankzij hem kampioen zijn. Uiteindelijk zijn de coach en met name de spelers de eindverantwoordelijke en doen zij het.

  Daarbij is de prijs van Karsdorp nog niet bevestigd net als zijn transfer. Had ik wat meer dan 12 miljoen verwacht indien dat waar zal zijn? Ja zeker weten! Maar goed vooralsnog weten wij niet of dit zo is of niet. Datzelfde geldt voor het van Rhijn.