Enorme ophef rond Van der Meyde: "Ik walg ervan"

Isabelle van der Meyde moet niets hebben van haar vader Andy van der Meyde. Via een brief op Instagram haalt het veertienjarige meisje hard uit naar de oud-voetballer van onder meer Ajax en PSV.

Vorige maand sloot Andy zijn dochters weer in de armen, maar de familiereünie zou op een enorme deceptie zijn uitgedraaid. "Deze brief draag ik op aan één van de mensen die het meest bijzonder voor mij had moeten zijn, maar dat helaas niet is", zo laat Isabelle weten in het Italiaans.

Onder een fotocollage met haar zusje Purple gaat ze verder: "Ik maakte deze collage om te laten zien dat wij zijn opgegroeid zonder jou, maar alleen met de kracht van onze moeder, de sterkste vrouw ter wereld. Elke glimlach, elke traan, elke moeilijkheid, je hebt elk moment van ons leven gemist."

De familiereünie zou een publiciteitsstunt zijn geweest. Van der Meyde zou zelfs hebben geprobeerd om zijn dochters voor 250 euro om te kopen. "Je gebruikte ons voor de aandacht. Ik walg ervan dat mensen denken dat je een geweldige vader bent."

De oud-voetballer reageert ook via Instagram: "Cheers iedereen. Geniet van het weer en het leven." Ook gebruikt hij de hashtag 'coglioni', wat Italiaanse straattaal is voor klootzakken.

FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width9.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
F8F8F8; line-height:0; margin-top:40px; padding:50.0% 0; text-align:center; width:100%;">
elative; top:-22px; width:44px;">

000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Cheers iedereen. Geniet van het weer en het leven!! #❤️#coglioni #lavitaepiubella #lastoriacontinua #💪#🦁🐯🐻 #morgenisereennieuwedag #postitief

c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">Een bericht gedeeld door Van Der Meyde 🇳🇱🇬🇧🇮🇹 (@andyvandermeyde) op

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.