Van den Brom: "Dokter was er heel negatief over"

AZ-trainer John van den Brom hoopt een mooi seizoen neer te zetten in Alkmaar. Calvin Stengs had een belangrijke rol moeten vervullen, maar de jongeling viel uit bij PSV (3-2 nederlaag) ogenschijnlijk zwaar geblesseerd uit.

"Het uitvallen van Stengs is vele malen erger dan deze nederlaag", vertelt Van den Brom aan FOX Sports. "We verliezen, dat is vervelend. Maar we verliezen ook Calvin met een blessure die er, zoals het er nu naar uitziet, heel slecht is. Die zijn we voorlopig wel even kwijt. Het is even afwachten, maar de dokter was er heel negatief over."

De AZ-trainer baalt natuurlijk als een stekker. "Het is een kind van achttien die hard ligt te huilen op een brancard. Dat gaat wel even door je heen. Ik kon niet meer doen dan hem een hart onder de riem steken. Het doet pijn. Dan voel je met elkaar mee. (…) Hij is op zeer jonge leeftijd al een belangrijke speler. Als hij dan zo vroeg wegvalt, doet dat ook iets met zijn maatjes. Complimenten over hoe ze ermee zijn omgegaan."

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


  • ronaldpj +195 12 Aug 2017 om 22:42
    Heel naar moment, ben bang dat hij er maanden uit ligt. Zonde, want was zowel eind vorig jaar, als in de voorbereiding heerlijk aan het ballen.

    Bah!