"Hij had zich vandaag al onsterfelijk kunnen maken"

PSV-trainer Phillip Cocu is ondanks de slordige afronding enthousiast over aanwinst Hirving Lozano. De oud-international denkt dat de Mexicaan na AZ-thuis (3-2) alleen nog maar beter gaat worden.

"Hij had zich vandaag al onsterfelijk kunnen maken in Eindhoven", laat Cocu weten aan FOX Sports. "Maar je ziet wel welke specifieke kwaliteiten hij heeft, met zijn individuele actie en zijn diepgang. Die kansen gaat hij de volgende keer wel afronden. Hij is een speler die normaal gesproken een hoog rendement heeft."

Cocu is zeer blij met zijn aanwinst. "Hij heeft zich in een razendsnel tempo moeten aanpassen, terwijl dat niet zo eenvoudig is en doet het dus hartstikke goed. Hij kan alleen maar beter worden." De Mexicaan tekende zelf voor de 1-1.

De PSV-trainer is blij met hert vertoonde spel. "Complimenten voor mijn team. Ze bleven erin geloven en gaan. Ook complimenten aan het publiek voor de steun. Het was een wedstrijd met veel beleving, strijd en aanvallend voetbal aan beide kanten. Dan krijg je een fantastische wedstrijd. Het is uiteindelijk ook een overwinning met spektakel."

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.