"Toen tegen Roda en Willem II, nu verlies je hier"

Ajax greep afgelopen seizoen naast het kampioenschap en de beroerde competitiestart werd als oorzaak aangewezen. Maar ook dit seizoen is de start zwak te noemen met een 2-1 nederlaag bij Heracles Almelo.

Ook aanvoerder Joël Veltman moest even terugdenken aan een jaar geleden. "Of dit ons ook zou kunnen opbreken? Ja, dat kun je wel zeggen", zo reageerde de verdediger tegenover FOX Sports. "Toen was het tegen Roda en Willem II, nu verlies je hier op het laatst met 2-1. Dat is doodzonde."

Hakim Ziyech tekende nog wel voor de 0-1. "Dan spelen we uit onze organisatie en krijgen we twee countergoals om de oren", oordeelde Veltman, die Davinson Sánchez moest missen als collega achterin. "Op een gegeven moment merk je wel dat zijn kleding er niet hangt in kleedkamer. Dan weet je wel hoe laat het is. Dan is 1 plus 1 nog altijd 2. We dachten dat het geruchten waren."

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


  • mojorisin +195 13 Aug 2017 om 00:37
    Speelt zelf natuurlijk ook ondermaats, maar het helpt idd ook niet mee dat je vlak voor de wedstrijd ziet dat je beste verdediger er niet bij is..
  • kalepino +195 13 Aug 2017 om 09:49
    Volgens mij moet het niet veel uitmaken of Sanchez erbij of afwezig is. Een leeg gekocht Heracles....