"PSV had wel wat meer risico mogen nemen"

Lang voor het verstrijken van de transferdeadline wist PSV dat verdediger Jetro Willems voor Eintracht Frankfurt ging voetballen. De Eindhovenaren wilden in zee gaan met Douglas Santos van Hamburger SV, maar hier kwam het niet van. En nu staat Kenneth Paal op de plek van linksback.

Zaakwaarnemer Kees Ploegsma vertelt daarover aan Voetbal International: "Ik vind dat de directie in gebreke is gebleven. Brands is namelijk afhankelijk van het geld. Ik ken de financiën van PSV niet volledig, maar ik vind dat ze in hun zoektocht naar een linksback wel wat meer risico hadden mogen nemen. Nu kost het denk ik meer. En met het programma van de komende weken, vrees ik het ergste. Misschien staat Cocu wel te lang voor de groep. Vorig seizoen was het voetbal al niet goed en dat is dit seizoen nog niet veranderd."

Oud-voorzitter Harry van Raaij vult aan: "Het is een samenspel van directie en de technische staf, die blijven samen in gebreke. Als je al een jaar weet dat je linksback vertrekt en het lukt je niet een vervanger te halen, dan kom je dus in de problemen. Dat er tegen Heerenveen geen team stond, daar heb ik me nog het meest aan gestoord."

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.