'FC Twente heeft te veel spelers als Assaidi'

Je kunt toch wel stellen dat het momenteel niet zo goed gaat met de prestaties van de Eredivisie-club FC Twente. Na vier gespeelde wedstrijden staan de Tukkers op een gedeelde laatste positie in de Nederlandse competitie en er zijn al wat wanklanken te horen over coach René Hake.

Het blad Voetbal International analyseert de 'bende' in De Grolsch Veste en komt met Oussama Assaidi als een treffend voorbeeld. "Assaidi werd in januari ingelijfd nadat hij een jaar geen officiële wedstrijd meer had gespeeld. Desondanks kreeg de Marokkaan een contract voor tweeënhalf jaar bij de club, die met hem dacht weer iets van kapitaal op het veld te kunnen creëren. Maar in de maanden die volgden speelde de linkerspits vaker niet dan wel, heeft hij voor FC Twente geen enkele keer de negentig minuten volgemaakt en ging hij ook tegen Sparta na een uur moegestreden naar de kant."

Men gaat verder: "In de afgelopen transferwindow haalde FC Twente nog eens dertien nieuwelingen en onder hen zitten te veel Assaidi’s. Twijfelgevallen dus, spelers die ooit te boek stonden als talentvol, maar van wie maar moet worden afgewacht hoelang het duurt voor ze wezenlijke invloed op het spel kunnen uitoefenen."

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


  • HanV +195 13 Sep 2017 om 17:25
    Dat is nogal gemakkelijk commentaar, Twente heeft al die spelers transfervrij kunnen ophalen, maar één aankoop, een speler van FC Oss. Dan krijg je twijfelgevallen, spelers die bij hun vorige club niet aan bod kwamen, en af en toe een speler als Holla wiens contract afliep.