"Ajax-thuis is de belangrijkste wedstrijd van het jaar"

ADO Den Haag speelt aankomende zondagmiddag voor eigen publiek tegen Ajax en voor vleugelspits Ricardo Kishna wordt dat een bijzonder weerzien. De flankspeler, die nog altijd eigendom is van SS Lazio, mag vermoedelijk beginnen tegen zijn oude ploeg en zal proberen om Ajax pijn te doen.

In gesprek met de Rijswijkse Krant zegt Kishna dat hij niet overloopt van de revanchegevoelens: "Helemaal niet, maar het is wel een mooie wedstrijd. Natuurlijk wil ik iets laten zien. Voor supporters is het de belangrijkste wedstrijd van het jaar, dus voor ons als spelers ook. Bovendien is het mijn eerste thuiswedstrijd, dat is ook wel speciaal."

Over zijn keuze voor ADO vertelt hij vervolgens: "Ik heb altijd tegen mijn ouders gezegd dat ik later nog een keer voor ADO wilde voetballen. Die club betekent veel voor ons, zeker voor mijn vader die een echte ADO-supporter is. Maar ik had gedacht dat dit rond mijn dertigste zou gebeuren." Kishna krijgt vaak te maken met kritiek. "Dat in al die tv-programma's mensen dergelijke meningen verkondigen, ze doen maar. Daar houd ik me niet mee bezig. Ik ben hier ook niet met wraakgevoelens, voor mij is dit veel meer een nieuw begin."

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.