'Vervanger Ancelotti bij Bayern nú al bekend'

De Italiaanse oefenmeester Carlo Ancelotti vertrekt vermoedelijk snel bij zijn werkgever Bayern München. De coach zou zelfs al een voorcontract ondertekend hebben in de Chinese Super League, waar hij dan ongelooflijk veel kan gaan verdienen. Naar verluidt heeft Bayern ook al een opvolger te pakken.

Volgens de Duitse media liggen er al contacten tussen de clubleiding in de Allianz Arena en Julian Nagelsmann, de huidige hoofdtrainer van TSG Hoffenheim. De desbetreffende coach is slechts 30 jaar oud en wordt gezien als een grote Bundesliga-naam voor de toekomst. Bij zijn huidige werkgever doet Nagelsmann het ook erg goed: Hoffenheim haalde vorig seizoen de voorronde van de Champions League en nu staat de ploeg gedeeld tweede, met zeven punten.

Het gaat momenteel niet zo heel goed met de prestaties van Bayern. Arjen Robben en co wisten op dinsdagavond weliswaar te winnen van het Belgische RSC Anderlecht in de Champions League, maar in de Bundesliga gaat het Der Rekordmeister nog niet voor de wind. Er zou ook wat onvrede leven over Ancelotti in de spelersgroep.

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


  • tobiasdew +195 13 Sep 2017 om 16:51
    Een beetje coach zal op zijn minst kampioen worden met Bayern, kwaliteitsverschil met de rest van de bundesliga is ontzettend groot.
  • mojorisin +195 13 Sep 2017 om 16:55
    Een beetje coach zal op zijn minst kampioen worden met Bayern, kwaliteitsverschil met de rest van de bundesliga is ontzettend groot.

    Dortmund komt wel aardig in de buurt, die kunnen ook wel kampioen worden..
    Een Ribery en Robben zijn ook niet de jongsten meer..