Inzaghi hint naar grote verrassing tegen Vitesse

Vitesse ontvangt komende donderdagavond in de Gelredome het grote SS Lazio. De Italianen zijn de favoriet, maar kampen wel met personele problemen.

Vooral in de achterhoede zijn er absenten. En dus overweegt coach Simone Inzaghi om middenvelder Lucas Leiva, die deze zomer overkwam van Liverpool, centraal in de defensie te posteren. "Leiva heeft zich perfect aangepast. Hij is een enorm positieve jongen, dat helpt. Het klopt dat we problemen in de achterhoede hebben, dus ik probeerde hem op de trainingen al als centrale verdediger. Vooral omdat Wallace ontbreekt", vertelt Inzaghi op de persconferentie in Arnhem vandaag.

"We hebben ook nog Luis Felipe, maar ons Europese debuut is een wel héél grote verantwoordelijkheid om op de schouders van iemand die nog zo jong is te leggen."

De Italiaan verdiepte zich goed in Vitesse. "Ik zei op de dag van de loting al dat Vitesse de lastigste opponent was uit hun pot. We hadden daar wel meer geluk kunnen hebben. Maar we kennen het Nederlandse voetbal goed."

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.