Gewilde De Vrij laat zich uit over Vitesse én Feyenoord

Waar zijn oud-werkgever Feyenoord vanavond in de Champions League tegen Manchester City strijdt, neemt Stefan de Vrij het zelf donderdag in Arnhem op tegen Vitesse. Hij komt dan op bezoek met werkgever SS Lazio.

De Italianen zijn de grote favoriet, maar De Vrij is op zijn hoede. "We zullen het morgen zeer serieus oppakken. We hebben Vitesse goed bestudeerd, het is een team dat weet hoe ze de bal rond moeten spelen, voordat ze voorin snel en effectief zijn. Het is leuk om morgen weer in een Nederlands stadion terug te keren, er zullen veel familieleden van mij aanwezig zijn", vertelt De Vrij op de persconferentie van vanavond in Arnhem.

Verder gaat de Oranje-international nog in op de situatie rond zijn eventuele contractverlenging. Deze zou plots onzeker zijn geworden doordat Liverpool interesse heeft getoond. "Ik ben aan het praten met Lazio. Er is altijd een goede relatie tussen ons geweest", blijft De Vrij wat voorzichtig.

Zelf is hij nu terug van veel blessureleed. "Ik heb me lang niet meer zo goed als nu gevoeld. De knie werkt weer goed en ik heb continu in het nationale team mee gespeeld. Ik ben wat 'kouder', maar niet meer dan dat."

Tot slot ging De Vrij nog kort in op het duel van 'zijn' Feyenoord vanavond. "Ik ben enorm trots op mijn club en hoop dat ze genieten en het goed gaan doen. Ik wens ze succes. Kunnen we daarom misschien ook een beetje opschieten met deze persconferentie", lacht hij.

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.