"Helemaal niet ondenkbaar dat Feyenoord vanavond wint"

Feyenoord staat vanavond voor het loodzware karwei om niet te verliezen van Manchester City. De Rotterdammers hebben er natuurlijk zin in, maar geloven ze ook daadwerkelijk in een stunt?

Ras-Feyenoorder en zanger Lee Touwers in elk geval wel. "Normaal gesproken wordt Manchester City geacht deze wedstrijd te winnen, maar never say never again. De jongens zijn ongelooflijk gemotiveerd en alle neuzen staan dezelfde kant op. Het is voor mij helemaal niet ondenkbaar dat Feyenoord vanavond wint. Daar hoop ik in ieder geval wel op. Willen is kunnen", blikt Touwers vooruit met RTL Nieuws.

"We spelen op het allerhoogste niveau, dan moet het streven ook het allerhoogste zijn. We willen graag door in Europa en het liefst in de Champions League. Waarom zouden we ons dan moeten richten op de derde plek in de poule? De wil om te winnen is er. En lukt dat niet, dan is dat maar zo. We zijn als Feyenoord van heel, heel ver gekomen. Nu moeten we door."

Mocht het niet lukken, hoeft men zich volgens Touwers niet te schamen. "Maar de motivatie bij de spelers is heel hoog. En wij hebben de Kuip, onze twaalfde man. Feyenoord maakt een kans."

Reageren

4 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


 • HanV +195 13 Sep 2017 om 19:49
  Zijn bekendheid is tanende. Touwers?
  Never say never again is een film.
 • de Analist +195 13 Sep 2017 om 19:52
  Zijn bekendheid is tanende. Touwers?
  Never say never again is een film.


  hahaha,blinken hier echt uit in onkunde
 • de Analist +195 13 Sep 2017 om 20:02
  Leendert Huijzer is een Nederlandse zanger, beter bekend als Lee Towers. Wikipedia

  Kwestie van je huiswerk doen
 • ronaldpj +195 13 Sep 2017 om 20:47
  Touwers, my God... En niet een eenmalig foutje, maar gewoon een paar keer...