'Barça ontving 'slechts' dit bedrag voor Neymar'

De transfer van Neymar naar PSG zorgde in de zomer voor heel wat ophef en moddergooien tussen FC Barcelona en de entourage van de speler. Maar Barça hield aan de overgang tenminste nog 222 miljoen euro over. Althans, dat beweerde de club zelf.

In werkelijkheid zou dat bedrag echter een stuk lager liggen, beweert Sport nu. De afkoopsom in het contract van Neymar bedroeg inderdaad 222 miljoen euro, maar in werkelijkheid zou Barcelona 'slechts' 144 miljoen ontvangen hebben.

Van de oorspronkelijke som moet immers nog 34 miljoen euro afgetrokken worden, een bonus die Neymar kreeg toen hij voor Barça tekende. Daarnaast is de club ook nog in een dispuut verwikkelt met de speler over de tekenpremie bij zijn contractverlenging, waardoor er nog eens 44 miljoen euro geblokkeerd staat.

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. soccernews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.