'United vervangt Blind voor 56 miljoen euro'

Verdediger Daley Blind krijgt best wat speeltijd van oefenmeester José Mourinho bij Manchester United, maar binnenkort komt hier misschien wel een einde aan. Het is geen geheim dat de Portugees liever een pure verdediger binnen wil halen en wat dat betreft is de keuze naar verluidt gevallen op Danny Rose van Tottenham Hotspur.

De Engelsman is volgens The Sun van mening dat hij geen prijzen gaat pakken bij zijn huidige werkgever, omdat men in Londen de hand toch redelijk op de knip houdt. Daarom wil hij graag transfereren en United gaat hem die mogelijkheid bieden. Het hierboven genoemde boulevardblad weet dat de Red Devils liefst 56 miljoen euro betalen om aan de slag te mogen gaan met de international van het Engelse nationale team.

Blind wordt op zijn beurt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek bij United. De link met Ajax werd al eens gelegd, maar ook Fenerbahçe wil hem volgens de laatste berichten maar al te graag overhevelen. Het contract van de Oranje-international op Old Trafford loopt af in de zomer van 2018, maar United heeft nog wel de beschikking over een optie voor nog een seizoen.

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


  • de Analist +195 13 Oct 2017 om 13:13
    Terug naar Ajax dan,die zoeken nog een goede linksback.
  • mojorisin +195 13 Oct 2017 om 13:24
    Terug naar Ajax dan,die zoeken nog een goede linksback.

    Ik vind het prima, maar dat gaat hij natuurlijk (nog) niet doen..
    Houdt zich prima staande bij United en dus in de PL, die kan makkelijk naar een andere mooie club waar hij 5x zoveel kan verdienen.. Hij is nog maar 27 heh, misschien over een jaartje of 4..