'Verdeeldheid binnen Sparta over Pastoor'

Bij de Eredivisie-club Sparta is niet iedereen even tevreden over het functioneren van hoofdtrainer Alex Pastoor. De Rotterdammers staan momenteel zestiende in de competitie met 5 punten uit 7 wedstrijden en dat is ondermaats, zeker gezien de transferactiviteit in de zomer.

Pastoor mocht gedurende de maanden juli en augustus behoorlijk aan het elftal sleutelen en het Algemeen Dagblad schrijft daarover: "In het door hem aangevoerde rijtje met Jeffrey Chabot, Frederik Holst, Franck Bambock, Nick Proschwitz, Dalibor Volas, Robert Mühren en George Dobson maken alleen laatstgenoemde twee soms een aardige indruk. Gevolg: veel gewissel met opstellingen. En, dat vooral, weinig punten."

De krant gaat verder: "En dus de onvermijdelijke druk op Pastoor. Welk voortreffelijk werk de coach ook verrichtte met het bereiken van promotie en daaropvolgend rechtstreekse handhaving; binnen het bestuur is er verdeeldheid ten aanzien van de trainer. Niet zozeer over zijn vakmanschap, wel over zijn aankoopbeleid en zijn starre, dominante gedrag binnen de organisatie. Al zegt algemeen directeur Manfred Laros dat het te vroeg is voor conclusies."

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.