'Manchester United verbaast met bod van 191 miljoen'

Manchester United heeft in de afgelopen paar transferperiodes ongelooflijk veel geld uitgegeven, maar dat zal de aankomende tijd nog wel aanhouden. De Red Devils willen graag weer de beste voetbalclub van de wereld worden en zullen nog het een en ander moeten veranderen. In Engeland weet men dat United binnenkort met een sensationeel bod komt.

Het boulevardblad The Sun schrijft dat de club van coach José Mourinho liefst 191 miljoen euro gaat bieden voor spits Harry Kane van Tottenham Hotspur. Het medium laat wat ruimte voor interpretatie open, maar het lijkt erop dat deze aanbieding gestalte moet krijgen in de zomer van 2018. Dit seizoen beschikt United immers over Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic, die op de weg terug is van een vervelende blessure.

Eerder werden de Red Devils nog in verband gebracht met Antoine Griezmann en Gareth Bale van Atlético Madrid en Real Madrid. De bovengenoemde bron denkt dus echter dat directeur Ed Woodward al zijn pijlen gericht heeft op Kane, die het dit seizoen ook wel erg goed doet in Londen bij de Spurs.

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.