Ajax-trainer geeft toe: "Het was wel even wennen"

Winston Bogarde werkt sinds dit seizoen als assistent-trainer bij Jong Ajax. Het was even wennen voor de oud-international, maar inmiddels heeft hij zijn draai gevonden. Dat vertelt hij op de clubwebsite van Ajax.

"Het bevalt goed'', vertelt de rechterhand van Michael Reiziger. "Het is wel iets anders dan wat ik de afgelopen twee jaar heb gedaan, toen ik meer individueel trainer was. Daarna was ik nog assistent bij de jeugdelftallen. Maar je richten op één elftal is toch iets anders, al houd je uiteraard de ontwikkeling van de talenten in de gaten. Het was wel even wennen, maar het gaat nu prima."

In de Eredivisie neemt zijn werkgever Ajax het zaterdag op tegen Sparta, de club die hij tijdens zijn actieve loopbaan drie jaar diende. "Ajax heeft de drie punten hard nodig", weet Bogarde. "Ik denk dat Sparta voor Ajax op dit moment een goede tegenstander kan zijn om het vertrouwen op te krikken, waarbij Ajax wat goals kan maken en met veel vertrouwen toe kan werken richting de daaropvolgende heel belangrijke wedstrijd: Feyenoord-uit."

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.


  • Erik Bevaart +195 13 Oct 2017 om 14:02
    Ik kan het niet helpen, maar bij de naam Bogarde moet ik automatisch denken aan zijn toenmalige zwembad met die heel grote letters, z´n initialen.